Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love It» και φυσικά, η συζήτηση δε θα μπορούσε να την πάει σε όλα όσα είχε πει περί φλερτ ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Ντροπή, έλεος» - Τι απάντησε για το Survivor All Star

Aνέφερε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν εκείνη που πρώτη ανέφερε ότι «υπάρχει ερωτισμός ανάμεσα στον Άρη, τη Σοφιάννα και τον Τάλα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.  

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πήρε ο ίδιος προσωπικά τηλέφωνο τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά «γιατί είμαι πάρα πολύ τίμιος και της είπα "Μαρία μου, επειδή είδα τι διαστάσεις έχει πάρει το θέμα θα ήθελα να σου πω κάτι. Αυτά που είπα υπάρχουν, τα είδα, τα είπα με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο, με πολέμησες πάρα πολύ» και εκείνη δικαιολογήθηκε, γενικά με κατέκρινε και μου έκανε αρκετές επιθέσεις ήδη από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι. Μου είπε "μπορεί να έχεις δίκιο, έχω αρχίσει και σε πιστεύω" και μου 'πε "ο Άρης, αλλά…", ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Πρόσθεσε δε πως «Ο Άρης έχει αυτή την έπαρση και πίσω από τις καλύβες είχε πιο πολλή έπαρση, έναν ηγετικό χαρακτήρα, δεν με άφηνε να ματσάρω έναν παίκτη που ήθελα εγώ. Τον είχαν όλοι για τον ηγέτη και έπρεπε να πάρουν την έγκρισή του, κάτι που εγώ δεν έκανα ποτέ. Ξεκαθάρισα τη θέση μου στη Μαρία. Είδα ότι υπάρχει ένα φλερτ, δεν είμαι χαζός ούτε χθεσινός. Και άλλοι έφευγαν στη ζούγκλα». 

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε ο Άρης Σοϊλέδης όταν πληροφορήθηκε όσα είχε πει για εκείνον και τη Σοφιάννα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, εκείνος απάντησε: 

«Όταν ο Άρης έκλεψε την επικοινωνία και είδε τα πάντα, μίλαγε και με τη Μαρία και έκανε τη ζωή του πολύ πιο εύκολη στο Survivor σε αντίθεση με εμένα που έζησα αληθινό survivor γιατί έμεινα νηστικός, με έπιασε στη ζούγκλα. Μου είπε ότι έχω δει στις συνεντεύξεις σου να λες αυτό και αυτό, μου τα είπε κατά γράμμα, η Μαρία είναι έξαλλη το συζητάει όλη η Ελλάδα. Εγώ δεν ήξερα τι έκταση έχει πάρει το όλο θέμα, φανταζόμουν ότι στα πλαίσια του χιούμορ έχει βγει κάτι χιουμοριστικό. Ήταν επιθετικός την πρώτη μέρα και ήθελε να ανακαλέσω».

«Του λέω "δε θα ανακαλέσω, απλά θα πω ότι το είπα με χιουμοριστικό χαρακτήρα". Και μάλιστα, μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Ήμασταν στη βάρκα για να πάμε σε ένα run και ο Άρης είχε ξαπλώσει να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάννα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω "σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…" και τον προστάτεψα τον Άρη. Και να σας ρωτήσω όταν ο Άρης είδε τις συνεντεύξεις μου και είδε όλα αυτά που έλεγα, γιατί γίναμε μετά κολλητοί;», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA