Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή (3/6) η Σοφιάννα Αβραμάκη έδωσε την απάντησή της μέσα από την εκπομπή «Love It» στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος την Πέμπτη (2/6) είχε πει ότι κάποια μέρα και ενώ οι ομάδες γυρνούσαν από το στίβο μάχης με το σκάφος, εκείνη «χώθηκε στην αγκαλιά του Άρη Σοϊλέδη».  

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Εμμανουήλ: «Προστάτεψα Άρη και Σοφιάννα όταν χώθηκε στην αγκαλιά του - Πήρα τηλέφωνο την Αντωνά»

«Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά το περιστατικό. Γυρίζαμε από αγώνισμα, είχαμε κερδίσει. Είχε ξαπλώσει ο Άρης στο μπροστινό μέρος της βάρκας και απλά πήγα και ξάπλωσα κι εγώ, δεν χώθηκα σε καμία αγκαλιά του. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες όταν βγουν.

Ξαπλώναμε με σταυρωμένα χέρια και κλειστά μάτια και απλά απολαμβάναμε τη διαδρομή με τη βάρκα. Πράγματι ήρθε ο κάμεραμαν για να πάρει πλάνα και του είπε ο Εμμανουήλ "ξέρεις, μην τραβάς, δεν υπάρχει λόγος". Όχι ότι κάναμε κάτι, απλά επειδή μια εικόνα χίλιες λέξεις, μπορεί να παρερμηνευόταν», ξεκαθάρισε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA