Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεύτερη καριέρα κάνει το «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους 37 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του χάρη στο γεγονός ότι έπαιξε σε ένα από τα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Stranger Things.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez στα MTV Awards: «Ευχαριστώ όσους μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω»

Σύμφωνα με την Official Charts Company, προς το παρόν, στη Μεγάλη Βρετανία το τραγούδι βρίσκεται στο νούμερο 2, δηλαδή μία θέση πιο ψηλά από αυτή που είχε κερδίσει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1985.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σκαρφαλώσει και στην κορυφή του βρετανικού chart όπου βρίσκεται εδώ και εννέα εβδομάδες το τραγούδι «As It Was» του Χάρι Στάιλς. Εάν συμβεί δε κάτι τέτοιο, τότε θα είναι η πρώτη φορά που τραγούδι της Κέιτ Μπους θα βρίσκεται στην κορυφή του chart από το 1978 και το «Wuthering Heights».

Η ίδια η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της σε μήνυμα που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φαν που έκανα ξανά επιτρυχία το τραγούδι:

«Μπορεί να έχετε ακούσει ότι το πρώτο μέρος της νέας σεζόν της φανταστικής, συναρπαστικής σειράς «Stranger Things» κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix. Περιλαμβάνει το τραγούδι, Running Up That Hill, στο οποίο δίνεται μια εντελώς νέα πνοή από τους νεαρούς θαυμαστές που αγαπούν τη σειρά - τη λατρεύω κι εγώ!

Χάρη σε αυτό, το Running Up That Hill μπήκε στα charts σε όλο τον κόσμο και έχει μπει στο βρετανικό chart στο Νο. 8. Όλο αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους υποστήριξαν το τραγούδι. Περιμένω με κομμένη την ανάσα για την υπόλοιπη σεζόν τον Ιούλιο», ανέφερε η ανακοίνωση της Κέιτ Μπους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA