Μενού
  • Α-
  • Α+

Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου είχαν ένα τρυφερό τετ α τετ και φαίνεται πως ο έρωτας του Survivor δεν έχει σβήσει. Χρειάστηκε μία συζήτηση μεταξύ τους για να δουν και οι δύο ότι αν δεν ήταν πεισματάρηδες και τα είχαν βάλει κάτω ήρεμα από την αρχή ίσως τώρα να ήταν ακόμη μαζί. Οι δυο τους τα είπαν δίπλα στο δέντρο της «αγάπης» τους με τη Βρισηίδα να εξηγεί στον φαρμακοποιό πως η Ασημίνα δεν είχε ανάμιξη σε όσα έγιναν ανάμεσά τους.

Τα γελάκια, το φλερτ, οι χαριτωμένες ματιές που ακολούθησαν των εξηγήσεων «δείχνουν» πως ο έρωτάς τους ξαναφούντωσε και σύμφωνα με τη Βρισηίδα με μία της κίνηση μπορεί να ξαναχτίσει αυτό που γκρεμίστηκε μεταξύ της ίδιας και του «ιππότη» της καρδιάς της.

Σε άλλα νέα, στο αγώνισμα για την ασυλία οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν ξανά, με τους μπλε να είναι θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όπως ανάφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν κι η απόφαση έχει παρθεί.

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ο οποίος και ακολούθησε… στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι τρεις παίκτες του Survivor θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Ταλάντσεβ βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA