Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία ανατροπή για τον ΣΚΑΪ, καθώς η συμφωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για καθημερινή σειρά... ναυάγησε λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές. Ο Ντάνος είχε συμφωνήσει με το κανάλι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά του σταθμού. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ με βασική ιστορία έναν παιδικό έρωτα και μια απαγωγή.  Πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη.  

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά εάν θα παρουσιάσει το Survivor All Star - Τι είπε για τον Γιώργο Λιανό

Ολα ήταν έτοιμα και επρόκειτο να πέσουν οι τελικές υπογραφές, ωστόσο ο Ντάνος ενημερώθηκε μόλις χθες, Πέμπτη (9/6) από τον παραγωγό της σειράς ότι η συνεργασία τους δεν θα προχωρήσει. Ηδη μάλιστα αναζητείται και άλλο πρόσωπο για να καλύψει τη θέση του στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι λόγοι που χάλασε το deal δεν είναι οικονομικοί, αλλά καλλιτεχνικοί. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα μείνει άπραγος, καθώς θα έχει ρόλο έκπληξη στις συναυλίες του Γιώργου Αλκαίου σε όλη την Ελλάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA