Μενού
  • Α-
  • Α+

Το GNTM επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν και στον 5ο κύκλο θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Βίκυ Καγιά επανέρχεται στο ριάλιτι μόδας μετά από την περσινή της απουσία και αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Δίπλα της στην κριτική επιτροπή δεν θα είναι ο Δημήτρης Σκουλός, ο Αγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, ούτε η Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς αποτελούν παρελθόν για το show. Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό ο Γιώργος Καράβας παραμένει και, μάλιστα, θα έχει τη θέση του κριτή και όχι του coach.

Διαβάστε ακόμη: Αλιόνα Αμπράμοβα: Αγνώριστη η... cheetos του GNTM – Εχει πρόσωπο 15χρονης από τις πλαστικές

Το τρίτο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής «κλείδωσε» σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το πρωί της Παρασκευής (10/6) από την εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς υπέγραψε και ο τρίτος κριτής του GNTM. Αυτός θα είναι ο Τάσος Σοφρωνίου. Υπενθυμίζεται πως ο Τάσος Σοφρωνίου είναι γνωστός στιλίστας που εργάζεται στο Παρίσι εδώ, ενώ είχε εμφανιστεί και στο «Next top model» του ΑΝΤ1, όπου είχε τη θέση του coach. Το τέταρτο άτομο της κριτικής επιτροπής δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι πως θα είναι γυναίκα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA