Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξομολογήσεις για την παιδική της ηλικία αλλά και τους γονείς της, για το διαζυγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και για άλλες γυναίκες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, περιελάμβανε το «μενού» της επίσκεψης της Κατερίνας Καραβάτου στο «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά

Οι γονείς της ήταν δάσκαλοι και αυτό έπαιξε ρόλο να μεγαλώσει με πολλά «πρέπει» στο μυαλό της. «Μεγάλωσα με παρέες δασκαλοπαίδια. Και είχαμε όλοι την ίδια ανατροφή που ήταν μία ζεστή ανατροφή με πολλά πρέπει. Έπρεπε να είμαστε αντάξιοι των γονιών μας. Μεγάλωσα με αυτό το ''πρέπει'' Ότι πρέπει τα πράγματα να γίνονται σωστά. Ότι δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Δεν ξέρω τι είναι εφηβεία, ούτε καμία επανάσταση έκανα. Θυμάμαι ο μπαμπάς μου όταν ήμουν παρουσιάστρια στο ''Κους Κους'' και μου είπε ''άκου έχω τρομερό νέο και θα γίνουν εξετάσεις του ΑΣΕΠ για κάτι ωραίες θέσεις στο υπουργείο''. Σαν να μην εμπιστευόταν το επάγγελμά μου, σαν να ήξερε αυτό που συμβαίνει ότι είναι ένας δύσκολος χώρος. Δεν είναι ότι δεν με καμάρωνε απλά δεν του έκανε εντύπωση. Το περισσότερο που μου είπε είναι ότι ''κάποτε ήσουν η κόρη του Καραβάτου και τώρα είμαι ο μπαμπάς της Καραβάτου''. Δεν ήταν απορριπτικός ως προς εμένα αλλά είχε άλλα standards τη ζωή του».

Για το διαζύγιο με το Κρατερό Κατσούλη τόνισε: «Έγινε με πολύ ωραίο τρόπο το βάρος το αισθάνομαι με εμάς και τα παιδιά μας όχι με τον κόσμο. Δεν μας ενόχλησε ο κόσμος καθόλου. Το είχα σκεφτεί και έλεγα θα με βλέπουν περίεργα; Αλλά όχι. Με τον Κρατερό δουλεύαμε 7 χρόνια μαζί. Ήμασταν σε μία κοινή εργασία, ήταν μία κοινή εικόνα».

Παίζοντας «δάγκωσε τη γλώσσα σου» αναφέρθηκε σε επίκαιρα πρόσωπα της τηλεόρασης. «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα αλλά τα έχω ξεχάσει. Στενοχωριέμαι με την Ιωάννα Μαλέσκου δε μ΄ αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα και να τον στοχοποιούν, όπως την Ιωάννα Μαλέσκου άσχετα άμα σ΄ αρέσει ή αν είναι του στιλ σου. Δεν μ΄αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται». «Έχουμε κάνει αφιέρωμα στη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή το #freefay γιατί είναι καταπιεσμένη, δεν μπορώ. Τη βλέπω που κοιτάει κάτω, που είναι ζορισμένη που θέλει να κάνει τα δικά της πράγματα. Όχι ότι δε συμπαθώ τον Γιώργο αλλά την καταλαβαίνω 100%».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA