Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (14/6) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε στο Survivor, αλλά και στον τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αναφέροντας ότι δεχόταν bullying από τους συμπαίκτες του για τη διαφορετικότητά του, ενώ αποκάλυψε ότι αποκάλεσαν τη μητέρα του ιερόδουλη.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν υπήρξε ποτέ σχέση Μαρτίκα με Βρισηίδα - Η κοπέλα δεν "πουλάει" και κλαίγεται»

«Mου έκαναν πάρα πολλά ρατσιστικά σχόλια, ο Τάκης και ο Σπύρος, για τη διαφορετικότητά μου, για την εμφάνισή μου, για τους κοιλιακούς μου. Off κάμερας με βρίζανε. Μoυ έκαναν πολύ άσχημο bullying, έβρισαν την μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη» αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Και συνεχίζει: «Όλοι οι παίκτες ήταν εναντίον μου. Έκαναν ριάλιτι μπροστά μου. Έλεγαν το ”το πιο ανήθικο πράγμα πρέπει να φύγει, το σκουπίδι της τηλεόρασης, ο μπ@@@”. Είναι πράγματα που δεν μπορούσε να παίξει το κανάλι. Είναι λέξεις που δεν μπορούν να προβληθούν στον αέρα. Όταν τα είπα στην παραγωγή μου είπαν ότι δεν μπορούν να τα παίξουν».

«Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δύο παιδιά στην κοιλιά της, εμένα και τον δίδυμο αδερφό μου. Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη. Έκλαιγα και έλεγα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω». «Με έχουν χτυπήσει. Μoυ έχουν ασκήσει σωματική βία. Μιλάγαμε και ο Τάκης με κλώτσαγε, μου έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε» ολοκληρώνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA