Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/6) ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor για 11η φορά και φυσικά, αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους συμπαίκτες του στο αποψινό επεισόδιο αφού αν παραμείνει θα καταρρίψει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου. 

Διαβάστε ακόμη: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η εκρηκτική εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Survivor σε βραδινή έξοδο στη Μύκονο

Ο γνωστός τραγουδιστής συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor και ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, ενώ αποχώρησε την 11η φορά που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Σε συζήτηση που είχε απόψε Τρίτη (14/6) ο Άρης Σοϊλέδης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, εκείνη δεν έκρυψε το φόβο της ότι ο Μαρτίκας μπορεί να μη βγει ούτε αυτή την εβδομάδα και να γίνει αφορμή να φύγει κάποιος άλλος «δυνατός» αγωνιστικά παίκτης. 

Ωστόσο, ο Άρης Σοϊλέδης δεν έδειξε να συμφωνεί μαζί της, κάνοντας σύγκριση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τριαντάφυλλο και λέγοντας πως και εκείνος τελικά αποχώρησε.

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε, αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Νομίζω θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, έχει ένα ταβάνι, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Στην προσωπική του συνέντευξη δήλωσε πως «Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Της έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει. Δεν μπορεί να κάτσει ένας τέτοιος παίκτης, αγωνιστικά τόσο αδύναμος και να πάει πολύ μακριά στο παιχνίδι. Ήδη έχει πάει πολύ μακριά». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA