Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος Σεβαστός από τις «Αγριες Μέλισσες» και δάσκαλος του Διαφανίου, χάρισε μία ακόμη συγκινητική σκηνή στους τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τρίτης (14/6)μ ενώ η σειρά οδεύει προς το τέλος της, έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, και κάθε επεισόδιο πλημμυρίζει συναισθήματα τους τηλεθεατές. Μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές που προβλήθηκαν λοιπόν στο χθεσινό επεισόδιο ήταν όταν ο δάσκαλος βρέθηκε σε σχολείο για τυφλούς.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Λάμπρου «λύγισαν» το Twitter

Με αφορμή αυτή τη σκηνή, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ που έχει στο Instagram, γράφοντας: «Είναι πολύς ο κόσμος που δεν γνωρίζουμε, που δεν έχουμε αντιληφθεί ή που φευγαλέα προσπερνάμε. 3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους …μα θα σταθώ σε αυτήν. Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε. Όχι πως δεν τον γνωρίζουμε απλώς τείνουμε να τον αμελούμε συχνά.

https://www.instagram.com/p/Cex02ZsLoyz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως έλεγε και ο Ελύτης “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη” και έτσι αυτή η σκηνή θα είναι για εμένα μέσα στα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ. Με τη δική τους φωτιά και τη δική τους λάμψη που μου υπενθυμίζουν την αξία της ομορφιάς και της διαφορετικότητας. Της δύναμης και της θέλησης Ευχαριστώ!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA