Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονη κινητικότητα στην ενημέρωση, ενώ η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τα κανάλια να σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια τις επόμενες κινήσεις τους. Πολλές οι αλλαγές, όπως έχει γράψει ξανά το Reader, και τώρα στο προσκήνιο ερχέται ένα ακόμη τηλεοπτικό δίδυμο. Οπως όλα δείχνουν πως οι «Πρωινοί Τύποι» Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος αποχωρούν στο τέλος της σεζόν από τον ΑΝΤ1 και χωρίζουν τηλεοπτικά. 

Διαβάστε ακόμη: ΑΝΤ-1: Οι νέες εκπομπές και τα πρόσωπα σε Σκορδά, Λιάγκα - Πόσα λεφτά δίνει ο Ατζούν στους All Stars Survivor

Υπάρχουν πληροφορίες, ότι τους έγινε πρόταση να παραμείνουν στον ΑΝΤ1 και η εκπομπή τους να προβάλλεται μετά από αυτή της Φαίης Μαυραγάνη, ωστόσο δεν την αποδέχθηκαν. Ο Παναγιώτης Στάθης σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open για να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του σταθμού «Ωρα Ελλάδος» μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη. Αντίστοιχα, ο Νίκος Ρογκάκος έχει συζητήσει ήδη με τον ΣΚΑΪ και πιθανότητα θα αναλάβει πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA