Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία εδώ και τρία χρόνια ενσαρκώνει τη Δρόσω στη δραματική σειρά του ANT1 «Αγριες Μέλισσες», μίλησε σε πρόσφατη συνέντετυξή της για τον ρόλο της, έκανε μία αινιγματική δήλωση για το φινάλε της σειράς που πλησιάζει και αποκάλυψε τι θα συμβεί με τη «Δρόσω». Μιλώντας στο queen.gr, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι συγκινημένη που τελειώνει η σειρά. «Δεν υπάρχει απλά συγκίνηση, αλλά δράμα ολόκληρο (γελάει). Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Υπάρχει συγκίνηση, υπάρχει όμως και λύπη γιατί έχουμε ζήσει και τόσα πολλά με όλους στην σειρά αυτά τα τρία χρόνια. Είναι σαν να ήμασταν συμφοιτητές και τώρα αποφοιτούμε».

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Πώς θα επιχειρήσει να αποδράσει ο Ακύλας

Τι σου πρόσφεραν οι Μέλισσες εκτός από τις υπέροχες σχέσεις με τους συναδέλφου σου; Σε τι σε άλλαξε; «Ο ρόλος αυτός μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθώ καλλιτεχνικά, γιατί η Δρόσω τα έκανε όλα, τρεις σεζόν τώρα. Σε ανθρώπινο επίπεδο, έμαθα έναν καινούργιο κόσμο και σίγουρα ωρίμασα, απέκτησα εμπειρία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Εχεις δεθεί με τον ρόλο σου, ως Δρόσω. Σε απασχολούσε ποιο θα είναι το τέλος της μετά από όλα αυτά που έχει περάσει; «Δεν μπορώ να σου πω ότι με απασχολούσε, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην Μελίνα και τον Πέτρο (σ.σ Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, οι σεναριογράφοι της σειράς) και ότι και αν γράψουν για τη Δρόσω, θα είναι πάντα το σωστό. Μετά από όλα όσα έχει περάσει, πίστευα και πιστεύω ότι θα το βρει η Δρόσω το ουράνιο τόξο της, θα έχει ένα happy end. Θα πάνε όλα καλά».

Ανακουφίζεις πολλούς θαυμαστές της σειράς και δικούς σου που θέλουν την σχέση με τον Κωνσταντή να έχει ένα αίσιο τέλος... «Με την Δρόσω είπα ότι θα πάνε όλα καλά. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA