Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της σημερινής της εκπομπής στον Alpha «Super Κατερίνα» αφού μια από τις πιο στενές της συνεργάτιδες, της ανακοίνωσε πως την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκεται στην τηλεοπτική της παρέα. Ο λόγος για τη μαγείρισσα της εκπομπής, Κατερίνα Λένη για την οποία οι φήμες πως αποχωρεί είχαν «φουντώσει» ξανά το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Το μεγάλο παζάρι με τον ΑΝΤ-1, «μαύρα πανιά» για την Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Λένη ανακοίνωσε πως πήρε απόφαση την επόμενη σεζόν να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα, και το πρόγραμμα της θα είναι φορτωμένο σε τέτοιο βαθμό που το πιθανότερο είναι να μην μπορεί να εντάξει σε αυτό και την παρουσία της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου έμεινε αρχικά άφωνη καθώς όπως φάνηκε στον «αέρα», η αποχώρηση της Κατερίνας Λένη, ήταν κάτι που δεν το γνώριζε. «Ρε φίλε, δε θα έχεις έναν άνθρωπο να σου μαγειρεύει;» είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη. «Eσύ δε θα είσαι;» ρώτησε η παρουσιάστρια και η μαγείρισσα απάντησε πως: «Εγώ δε θα είμαι».

«Α, πήρες απόφαση μόνη σου;» ρώτησε στην συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου για να απαντήσει η Κατερίνα Λένη πως: «Ναι, εγώ δε θα είμαι». «Μου αρέσει που όλοι αποφασίζουν χωρίς εμένα» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και η μαγείρισσα θέλησε να την ηρεμήσει λέγοντας της πως: «Θα έρχομαι να σου μαγειρεύω στο σπίτι σου».

«Δηλαδή εσύ δε θες να συνεχίσεις του χρόνου;» επέμεινε η Κατερίνα Καινούργιου και τότε η Κατερίνα Λένη εξήγησε πως: «Επειδή ετοιμάζω πάρα πολύ ωραία πράγματα εκτός εκπομπής, νομίζω ότι δε θα χωράει στο πρόγραμμα να είμαι καθημερινά σε μια εκπομπή».

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως δεν το έβαλε κάτω και της είπε πως: «Θα μπορούσες να είσαι κάποιες μέρες. Μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό. Μα έχετε κάνει όλοι πρόγραμμα χωρίς να το ξέρω εγώ. Να μου ανακοινώσετε όλοι τις αποφάσεις σας να ξέρω κι εγώ». «Δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι. Δεν θα σταματήσουμε να έχουμε την σχέση που έχουμε απλώς, θεωρώ πως μετά από δυο χρόνια θα ήθελα να κάνω και κάποια άλλα πράγματα. Αυτό…» της είπε η Κατερίνα Λένη και η παρουσιάστρια θέλησε να «κλείσει» το θέμα λέγοντας πως: «Καλά κάνουμε και τα συζητάμε αυτά. Συνεχίζουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA