Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο αυτή την εβδομάδα στο Survivor και μετά το «ατομικό» έπαθλο που κέρδισε, κατέκτησε και την πρώτη ατομική ασυλία. Έτσι κατάφερε να παραμείνει μακριά από την κάλπη αλλά δεν έγινε το ίδιο και με την Ασημίνα η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας δε συμμετείχε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, λόγω ίωσης είχε μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει εξετάσεις.

Στο Συμβούλιο του Νησιού βγήκαν για ακόμα μια φορά τα μαχαίρια, με τις δυο κλίκες που έχουν δημιουργηθεί να επιδίδονται σε μια σκληρή κόντρα για το ποιος παίζει με περισσότερη στρατηγική από τον άλλο με την ένταση να ανεβαίνει μεταξύ Άρη και Σπύρου που εμφανίστηκαν σαν... εκπρόσωποι των δυο «ομάδων»!

Νωρίτερα, πάντως, είχε δημιουργηθεί ένα επεισόδιο, ενδεικτικό της έντασης που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες.

Η Μαίη  φαίνεται πως «πληρώνει» τα «κολλητηλίκια» με τον Άρη καθώς ο Μαρτίκας της ζήτησε να μετακινήσει πιο πέρα το στρώμα της για να μπει η Σταυρούλα. Η Μαίη σοκαρίστηκε με τον Μαρτίκα να προσπαθεί να υποβαθμίσει το περιστατικό. «Είναι άσχημο αυτό που κάνεις» του είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA