Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor 2022 πλησιάζει στο τέλος του, με τη μεγάλη βραδιά του τελικού να είναι μία... ανάσα μακριά και τους επτά εναπομείναντες παίκτες να δίνουν μάχες, αλλά και να εφαρμόζουν τις στρατηγικές τους προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Στον «τάκο» και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου – Στο «κόκκινο» η ένταση και οι κατηγορίες

Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Weekend» ο ημιτελικός του Survivor 2022 θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου. Θα λάβουν μέρος τέσσερις συμμετέχοντες, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Αλσος Βεΐκου, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε άλλες τρεις αποχωρήσεις. Ο τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου με δύο παίκτες να διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι οι φιναλίστ δεν θα συναντήσουν τους συγγενείς τους όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα καθώς η παραγωγή θα τους οδηγήσει σε μια βίλα μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες δύο υποψήφιες προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και μένει να δούμε τι θα γίνει στον αποψινό αγώνα ασυλίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA