Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζουν να ρίξουν τηλεοπτική βόμβα με το Survivor, ο 5ος κύκλος του οποίου ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουλίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου το Survivor All Star έρχεται από Σεπτέμβριο αντί για το Love Island.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά κατά του Αρη Σοϊλέδη - «Δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα λόγω του τελικού του Survivor και σκοπεύει κατά την παραμονή του να αναζητήσει τους παλαίμαχους που θα συμμετέχουν στο All Star Survivor και να κλείσει τα «χρυσά» deals με τους παίκτες. Και αυτός είναι ο λόγος που το ριάλιτι θα προβάλλεται 7 ημέρες την εβδομάδα ούτως ώστε να αποσβέσει ταχύτατα ο Ατζούν.

Ο λόγος που αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή στο προγραμματισμό είναι και οι λιγοστές συμμετοχές για το Love Island που προσέφεραν γόνιμο έδαφος για την επιστροφή του Survivor στην all star εκδοχή του. Οι προετοιμασίες είναι ταχύτατες για να βγει στον «αέρα» το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA