Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολες οι αποχρώσες ενδείξεις - αποδείξεις ακόμη δεν υπάρχουν - δείχνουν πως η Φαίη Σκορδά είχε ήδη στα χέρια της πρόταση από το STAR πριν αποφασίσει να τεντώσει το σχοινί στα άκρα με τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια εδώ και μήνες δυσανασχετούσε αφόρητα για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην πρωινή εκπομπή που μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου του 2021 ήταν κεντρική παρουσιάστρια. Πριν την έλευση δηλαδή του Γιώργου Λιάγκα. Βλέποντας πως δεν μπορούσε να υπάρξει συμφωνία με τους όρους που ήθελε με τον ΑΝΤ1 επιθυμούσε διακαώς να έχει πρόταση στα χέρια της από άλλο κανάλι. Και αυτή ήρθε πριν μερικές μέρες από το STAR χωρίς κανείς αυτή τη στιγμή να γνωρίζει εάν υπάρχει και τελική συμφωνία που θα ανακοινωθεί στην πορεία.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Οι 3 προτάσεις που έχει στα χέρια της και το ντόμινο με τη Μαλέσκου

Η ακολουθία των γεγονότων μόνο τυχαία δεν είναι: Ραντεβού του νέου project manager της πρωινής ζώνης του STAR με δημοσιογράφους για την επόμενη σεζόν χωρίς να τους αναφέρει παρουσιάστρια ή παρουσιαστές, δηλώσεις υποστήριξης της Ζήνας Κουτσελίνη αμέσως μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς προς τη Φαίη -ήταν ως γνωστόν ο μέντοράς της- αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το τέλος των Παπίλα – Καρτελιά από το «Breakfast» από πρόσωπο που εργάζεται στον ευρύτερο όμιλο Alpha – Star…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader στο παρασκήνιο υπήρξε εισήγηση της Ζήνας Κουτσελίνη για μεταγραφή της Σκορδά στο STAR -άτυπη φυσικά καθώς η παρουσιάστρια δεν έχει διοικητικό ρόλο στο κανάλι- επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος της Green Pixel με τη Φαίη Σκορδά με το οποίο διατηρεί παραδοσιακά πολύ καλές σχέσεις και τέλος κρυφό ραντεβού της παρουσιάστριας με στέλεχος του STAR.

Το συμβόλαιο που έφερε προς υπογραφή στη Φαίη ο ΑΝΤ1 ήταν η κορυφή του παγόβουνου. Καθώς σε αυτό αναφερόταν ως ενιαίος τίτλος το «Πρωινό» με ίδια ώρα έναρξης και λήξης για τους δύο παρουσιαστές του. Πράγμα που σημαίνει πως μπορεί η Φαίη Σκορδά να είχε πάρει ok για ξεχωριστή εκπομπή όμως αυτό δεν είχε αποτυπωθεί στα χαρτιά, άρα ήταν στην διακριτική ευχέρεια του καναλιού (και της Nielsen) η συνθήκη αυτή να αλλάξει μελλοντικά. Όλες οι πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει ένα τελευταίο ραντεβού Σκορδά – ΑΝΤ1 χωρίς με τα δεδομένα αυτής της στιγμής να μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ήδη άλλωστε και οι δύο πλευρές έχουν προετοιμαστεί και για τον επικοινωνιακό χειρισμό του διαζυγίου εάν και εφόσον αυτό επισημοποιηθεί.

Η εναλλακτική πρόταση της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη λείπει αρκετές σεζόν από τη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2017 όταν ο Alpha τότε αποφάσισε να κόψει το «Ξαναδέστε τους» με επικεφαλής τον Νίκο Μουτσινά λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Είχε προηγηθεί για την παρουσιάστρια μια ακόμη αποτυχία που την ακολούθησε διακοπή εκπομπής: Το «Spata Live» που παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1. Έκτοτε αν και είχε τηλεοπτικές προτάσεις προτίμησε να αφιερωθεί στην καριέρα της ως Influencer και στη συνέχεια δημιούργησε το δικό της brand ρούχων μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου. Φαίνεται όμως πως έχει έρθει η ώρα για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για μια νέα εναλλακτική ταξιδιωτική εκπομπή. Στο Ραδιομέγαρο άρεσε η ιδέα και είναι πολύ πιθανό το πρότζεκτ να προχωρήσει.

Πρόταση του «Σασμού» στον Αντώνη Καφετζόπουλο

Με νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες θα συνεχίσει ο «Σασμός» και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Ηταν το «βαρύ πυροβολικό» του καναλιού την τηλεοπτική σεζόν που τελειώνει και έτσι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μεταξύ των προσώπων που δέχθηκαν πρόταση από τον παραγωγό για να ενταχθούν στο καστ της δημοφιλούς δραματικής σειράς είναι και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Πραγματικά θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν τελικά αποφασίσει να πει το «ναι» καθώς πρόκειται για δυσθεώρητο ηθοποιό που έχει το όνομά του έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες τα χρόνια της χρυσής ελληνικής μυθοπλασίας με κορυφαίο φυσικά το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Ο Ατζούν ψάχνει και ψάχνεται για το «All Star Survivor»

Συνεχίζουν οι υπεύθυνοι της Acun Medya Ελλάδος στο Μαρούσι να γράφουν και να σβήνουν ονόματα για το «All Star Survivor». Χωρίς ακόμη να έχει παρθεί οριστική απόφαση για το εάν θα δοθεί το πράσινο φως από τον ΣΚΑΪ. Η πρώτη συζήτηση μαθαίνω ότι θα γίνει αμέσως μετά τον τελικό του φετινού «Survivor» με τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ατζούν Ιλίτζαλι και στελεχών του ΣΚΑΪ ωστόσο η τελική απόφαση θα καθυστερήσει ακόμη. Αυτό που σκέφτονται πάντως για να «κλειδώσουν» τους επώνυμους παίκτες είναι η καταβολή εφάπαξ ποσού ανεξαρτήτως της παραμονής των συμμετεχόντων στο παιχνίδι και από ‘κει και πέρα να ξεκινά ένα μπόνους το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με την παραμονή των «Survivors» στο παιχνίδι. Πάντως ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει μεγάλα ποσά καθώς το αντίστοιχο πρότζεκτ φέτος στην Τουρκική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι TV 8 ιδιοκτησίας του τούρκου επιχειρηματία πήγε εξαιρετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA