Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας συζήτησε με τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» για το Survivor, την αγάπη που έχει πάρει από τον κόσμο, τη μήνυση από τον Χρήστο Δάντη, αλλά και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία του έκανε έκπληξη μέσω Skype. 

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μαρτίκας: Αγκαλιά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor - Τι της υποσχέθηκε

«Νομίζω πως αν κάποιος αντέξει στο Survivor, τότε ένας γάμος μετά, είναι παιχνιδάκι», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, χαρακτηρίζοντας τη Βρισηίδα Ανδριώτου μια όαση μέσα στο παιχνίδι. 

«Η Βρισηίδα στο Survivor ήταν μία όαση που ήταν όλα τόσο δύσκολα, που η Βρισηίδα διευκόλυνε τα πάντα», είπε, ενώ έμεινε έκπληκτος όταν εμφανίστηκε μέσω Skype η Βρισηίδα.  

«Να ρωτήσω κάτι; Το "Καλό Μεσημεράκι" θες να γίνει "Καυτό Μεσημεράκι";, ρώτησε ο Σπύρος Μαρτίκας το Νίκο Μουτσινά, λέγοντας του πως θα ταξιδέψει την Παρασκευή για μια μέρα στη Θεσσαλονίκη για να τη συναντήσει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τη Δευτέρα θα κατέβει εκείνη στην Αθήνα, αλλά για να μείνει.

«Η Βρισηίδα θα έρθει τη Δευτέρα και απ' ότι ξέρω το εισιτήριο θα είναι χωρίς επιστροφή», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας, ενώ εκείνη δεν έκρυψε πως έχει ήδη γνωριστεί με την αδερφή του. 

Όσον αφορά τη μήνυση του Χρήστου Δάντη, ο Σπύρος Μαρτίκας έριξε μια ιδέα στο τραπέζι για το πώς μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές.

«Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο. Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω ωραία για ένα δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε. Θέλω να προτείνω κάτι. Θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου. Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τους τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να φάνε και να τα βρουν κι εμείς να περάσουμε ωραία», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Τέλος, δεν έκρυψε πως «έχω εισπράξει αγάπη από τον κόσμο και αυτή ερχόταν έξι μήνες με τις έντεκα παραμονές. Αυτό κάτι μου έδειχνε και δυνατές ψηφοφορίες και σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA