Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ διαφορετικά και άκρως... συγκινητικό ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τετάρτη με τους παίκτες του reality να εξιστορούν προσωπικές ιστορίες από τη ζωή τους. Η φόρτιση έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα διαδικαστικά στα οποία ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε για ακόμα μια φορά την ασυλία και η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά από τη σχετική ψηφοφορία ήταν αυτή που βγήκε στον «τάκο».

Νωρίτερα, πάντως, η παίκτρια είχε συγκινήσει τους συμπαίκτες της με την ιστορία που είπε: «Οι γονείς μου δεν είχαν ποτέ πολλά χρήματα. Πιο πολύ δούλευε ο μπαμπάς μου γιατί η μαμά μου είχε ήδη δυο παιδιά και έμεινε έγκυος σε μένα. Η μαμά μου είχε κανονίσει δύο φορές να κάνει έκτρωση και ο θεός της το χάλαγε κάθε φορά γιατί κάτι πάθαινε η αδελφή μου. Ξαφνικά η μαμά του μπαμπά μου - που δεν ήξερε ότι η μαμά μου είναι έγκυος -  βλέπει ένα όνειρο τη μαμά της μαμάς μου να της λέει ότι η μαμά μου είναι έγκυος και πρέπει να τη βοηθήσουν. Γεννήθηκα για κάτι καλύτερο» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA