Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα για τη δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας έφτασε με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Στάθη Σχίζα να περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος από τους δύο θα φύγει απόψε Κυριακή (3/7) από το Survivor. Αρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό και αναμένουν να ακούσουν και αυτοί από τον Γιώργο Λιανό ποιος από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα καθίσει τελικά δίπλα τους στο Γαλάτσι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στάθης – Η συγγνώμη που του ζήτησε ο Άρης Σοϊλέδης

Στο αποψινό επεισόδιο οι φιναλίστ θα δώσουν τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο και την τελευταία τους μεγάλη εμπειρία. «Εφτασε η ώρα, λοιπόν, να δοθεί και το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς. Ενα έπαθλο το οποίο σίγουρα θα σας αρέσει», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες. «Θα πάτε στο Santo Dominico. Δεν γίνεται να φύγετε από το νησί χωρίς να έχετε γνωρίσει την πρωτεύουσα». Οι παίκτες στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού μένουν άφωνοι, ενώ κάποιοι δεν καταφέρνουν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους

Survivor - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Πρόκειται για την πιο κρίσιμη αποχώρηση από την αρχή του παιχνιδιού αφού πραγματικά βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το τέλος. Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το Survivor απόψε και δεν θα τη δούμε στις 4 καρέκλες του ημιτελικού στο Γαλάτσι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA