Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, μεταξύ των οποίων και για το Survivor All Star και την παρουσίασή του. «Ήρθες μόνο για 2-3 μήνες και Σεπτέμβρη θα ξαναπάς για το All star;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος. «Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω», είπε ο Γιώργος Λιανός. Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος παρουσιαστής του reality. Ο παρουσιαστής φάνηκε να ενοχλείται.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Στην Ελλάδα ο Ατζούν τον Ιούλιο - Τρέχει για να βγει Σεπτέμβριο το Survivor All Star

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA