Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τελευταία εβδομάδα για τις Άγριες Μέλισσες ξεκίνησε αφού την ερχόμενη Πέμπτη θα προβληθεί το τελευταίο (δίωρο) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Οι ηθοποιοί ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα την Παρασκευή που μας πέρασε, ωστόσο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο Instagram την τελευταία σκηνή που γύρισε με τη Μαρία Κίτσου.

«Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς!» ακούγεται να λέει ο «Λάμπρος» στην αγαπημένη του ενώ λίγη ώρα αργότερα ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη να «σφυρίζει» το τέλος και κάποιον από τους συντελεστές να κάνει λόγο για την «πιο δύσκολη σκηνή».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία ενώ προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του για το οριστικό φινάλε των «Άγριων Μελισσών».

https://www.instagram.com/tv/CflUTSCDnrk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«”Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει .Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς!” Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα! Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα! Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!» ήταν η λεζάντα που συνόδευσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος το βίντεο το οποίο δημοσίευσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA