Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα για το GNTM, το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες οντισιόν με τα μοντέλα που θα διεκδικήσουν μία θέση για το σπίτι του GNTM, έχουν πραγματοποιηθεί και πηγές αναφέρουν, πως δεν λείπουν οι εντάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «OPEN Weekend», τις προηγούμενες ημέρες, έγινε ένας καυγάς ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. Στο πλαίσιο των Bootcamp, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size μοντέλο, που η Βίκυ Καγιά δεν ήθελε καθόλου στο ριάλιτι μόδας.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Σοφία Χατζηπαντελή και Τάσος Σοφρωνίου σε μεγάλα κέφια σε βραδινή έξοδο

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει το μοντέλο στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου, που ήθελαν να της δώσουν την ευκαιρία. Τελικά, την τελευταία στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Wild Card και «έσωσε» το plus size μοντέλο, δυσαρεστώντας τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA