Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προχώρησε σε μια σειρά από δηλώσεις που θα συζητηθούν. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον εσχάτως αποφυλακισθέντα πρώην συνάδελφό του, τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται αυτή την περίοδο για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού γυναικών ηθοποιών που τον κατήγγειλαν στις δικαστικές Αρχές. Ο Γαρδέλης σχολίασε την αποφυλάκιση του Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δόξα τω Θεώ, αποφυλακίστηκε.. Μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω... Εχω ενστάσεις». Συνεχίζοντας την συνέντευξή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γαρδέλης αποθέωσε τον Φιλιππίδη λέγοντας «για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε κι έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα...».

Συνεχίζοντας συνέκρινε τον καταγγελλόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα και το απαλλακτικό βούλευμα για τον άνδρα που κατηγορούσε η νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας: «Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την Πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω... Εχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Ολοκληρώνοντας, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: «Είναι προκλητικό να λες ότι το θέατρο είναι ένα κρεβάτι. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο», ενώ κλείνοντας έδωσε και το... αλάθητο στον Αλέξη Κούγια λέγοντας ότι «ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του, οπότε μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA