Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ημιτελικό του Survivor, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο Γαλάτσι, με τους 4 φιναλίστ να έχουν επιστρέψει από το βράδυ της Δευτέρας (4/7) στην Ελλάδα. Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται ανάμεσα στους φιναλίστ και η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έκανε αποκαλύψεις για την επιστροφή του συντρόφου της στην Ελλάδα. Η ίδια αποκάλυψε ότι χθες έγινε μια μίνι συνάντηση με τις οικογένειές τους, η οποία διήρκησε 20 με 30 λεπτά.

Διαβάστε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Το φαγητό με τους γονείς της και το πρώτο ραντεβού

«Η μητέρα του μου μετέφερε ότι ήταν έντονες οι στιγμές, στιγμές συγκίνησης… Ο περιβόητος Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τη μητέρα του 13 κουτιά γαλακτομπούρεκο από ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο στην Θήβα. Κέρασε όλη την παραγωγή και τις οικογένειες των παιδιών. Ήταν αδυνατισμένος σε υπερβολικό βαθμό. Το πιο συγκινητικό ήταν ότι είχε πολύ μεγάλη προσμονή να τους δει και να τους αγκαλιάσει…» αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA