Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Σχίζας κέρδισε την πρώτη ασυλία στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/7) και αυτομάτως το εισιτήριο για τον Ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης που πραγματοποιείται απόψε στο Γαλάτσι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε από τον Ημιτελικό

Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία τον έχει στηρίξει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, θέλησε να του στείλει σήμερα Τρίτη (5/7) μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram την αγάπη της, τη θετική της ενέργεια και να εκφράσει όλα όσα νιώθει για εκείνον. 

«Αστέρι μου. Φτάσαμε στον ημιτελικό! Πόσο περήφανη με έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό! Είσαι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που σε έχουμε στην ζωή μας… Τι να πρωτοπώ για τον χαρακτήρα σου! Η ηρεμία σου, η σεμνότητα σου, το ήθος σου!

Είσαι ένα απλό παιδί που έχεις περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή σου και παρόλα αυτά είσαι πάντα με το χαμόγελο! Είσαι το στήριγμα μας. Πάντα έβαζες μπροστά τα προβλήματα των άλλων και μετά τον εαυτό σου… Τώρα έχεις εμάς να σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά. Είμαι περήφανη για τη στάση σου στο παιχνίδι τόσους μήνες… Τίμιος, μετρημένος, αξιοπρεπής στις νίκες και στις ήττες, χωρίς έπαρση και με το κεφάλι πάντα χαμηλά! Αυτό σε έκανε ξεχωριστό.

Γι’ αυτό σε έχω αγαπήσει. Και πόσο με έχει συγκινήσει η προσπάθειά σου σε αγωνιστικό επίπεδο! Είσαι ο μόνος μη επαγγελματίας αθλητής αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και μας έχεις χαρίσει τόσες νίκες!

https://www.instagram.com/p/CfoF5dLMiYc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά που λέω είναι ελάχιστα για να περιγράψω πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Σου αξίζει που έφτασες εδώ! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για σήμερα. Σ’ αγαπώ πολύ και σε περιμένω», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA