Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μεγάλους νικητές τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του Survivor. Οι δυο παίκτες του reality επιβίωσης θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και βέβαια την «κούπα».

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις φιναλίστ ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου. Ανάμεσα στις δυο γυναίκες της τετράδας έγινε η πρώτη μάχη με το τηλεοπτικό κοινό να στέλνει στην τελική τριάδα την Ασημίνα.

Στη συνέχεια της βραδιάς, λοιπόν, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και πάλι προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν την θετική τους ψήφο στους δύο εκείνους παίκτες που θα ήθελαν να δουν μια μέρα αργότερα στον μεγάλο τελικό του Survivor. Κάτι για το οποίο θα ενημέρωνε ο Γιώργος Λιανός τους πάντες στο κλείσιμο της βραδιάς.

Η νέα ψηφοφορία του κοινού έθεσε εκτός μάχης την Ασημίνα Χατζηανδρέου και κάπως έτσι στον μεγάλο τελικό του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, θα μονομαχήσουν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας για το έπαθλο των 100.000 ευρώ και την κούπα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA