Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπειτα από 6 και πλέον μήνες είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, στον ημιτελικό του Survivor το βράδυ της Τρίτης (5/7). Η παίκτρια έμεινε εκτός τελικού Survivor, κατακτώντας την τρίτη θέση στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, όμως περισσότερο από όλα την ενδιέφερε να αγκαλιάσει σφιχτά τον σύντροφό της.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Αρης Σοϊλέδης: Το φιλί με τη Μαρία Αντωνά που δεν έδειξαν οι κάμερες

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που προβλήθηκε από το «Happy Day», η Ασημίνα Χατζηανδρέου σηκώθηκε από τη θέση της και έσπρωξε σαν να ήταν εγκλωβισμένη τα άτομα της παραγωγής, για να τρέξει στην αγκαλιά του τραγουδιστή και να τον φιλήσει μετά από εξίμιση μήνες!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα στην τρίτη θέση. Εξίμιση μήνες τώρα μάχομαι για αυτή την ημέρα. Δεν με νοιάζει τη θέση έφτασα, έφτασα εδώ! Για μένα πιστεύω ότι πρέπει να βγει νικητής ο Άρης Σοϊλέδης» ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στις πρώτες δηλώσεις της on camera.

Ημιτελικός Survivor: Το τρυφερό τραγούδι του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης, μιλώντας με το μικρόφωνο από τη θέση του στο κοινό, είπε χαρακτηριστικά πως «εγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου, και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου: Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA