Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν αυτή που αποχώρησε στο τέλος του ημιτελικού του Survivor το βράδυ της Τρίτης (6/7), ανοίγοντας το δρόμο στον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη να διεκδικήσουν το επαθλο των 100.000 ευρώ στον αποψινό μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το άγριο σπρώξιμο για ένα φιλί του Χρήστου Δάντη
Σήμερα Τετάρτη (6/7) η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μετά από 6,5 μήνες και θέλησε να ευχαριστήσει για όλη τη στήριξη που έλαβε από το τηλεοπτικό κοινό όλο αυτό το διάστημα, αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις χειραφετημένες γυναίκες.
«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που - υπόσχομαι - μόλις άρχισε. Δυστυχώς, όλοι λένε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημένες γυναίκες τους τρομάζουν. Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο.
Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα. Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν το όνομα μου, μέχρι την τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη; Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου! «Τέλεια, παράγραφος»!», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.