Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Σασμός» ολοκληρώνει τον πρώτο του κύκλο απόψε Τετάρτη (6/7) και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η τηλεοπτική «Βασιλική», η οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι έκλεψε τις εντυπώσεις, θέλησε να ευχαριστήσει - μέσω Instagram - τον κόσμο για όλη την αγάπη που της έχει δείξει φέτος. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε - Το άγριο φονικό και η σύλληψη του Μαθιού

«Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς απόψε. Με χαρά και συγκίνηση. Ένα ολόθερμο ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη που μου στέλνετε, όλοι εσείς ακούραστα, κάθε μα κάθε μέρα. Όλοι εσείς που δε σας ξέρω μας σας διαβάζω και σας νιώθω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του Σασμού γι’ αυτό το αριστούργημα», έγραψε σε insta story η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Μάλιστα, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα τόσο στον Δημήτρη Λάλο που υποδύεται τον Μαθιό όσο και τον τηλεοπτικό της γιο Νικηφόρο, Γιώργο Αμούτζα.

«Μόνο χαρά για ό,τι χτίσαμε. Σ’ ευχαριστώ. (και κατευθείαν τα κεφάλια μέσα, τα λέμε αύριο στο γύρισμα}» έγραψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον Δημήτρη Λάλο, ενώ στον Γιώργο Αμούτζα έγραψε πως «Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο γιο. Σ’ ευχαριστώ. Και συνεχίζουμε…». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA