Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Ο παίκτης κοντραρίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη στον μεγάλο τελικό και κατάφερε να αποσπάσει περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο άκουσμα του ονόματος του, ο Στάθης Σχίζας ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ενώ η αγαπημένη του έπεσε στην αγκαλιά του. Ο μεγάλος νικητής του Survivor αποκάλυε πως ένα μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα που κέρδισε θα πάνε για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στον καρκίνο! Αξίζει να σημειωθεί πως μια σφιχτή αγκαλιά του έκανε και ο Άρης Σοϊλέδης.

Η βραδιά του μεγάλου τελικού τα είχε όλα. Εντυπωσιακές παρουσίες, γέλιο αλλά και συγκίνηση. Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού να ψηφίσει ποιον θέλει για μεγάλο νικητή του Survivor.

Και ενώ ήταν πολύ νωρίς για την όποια πρόβλεψη, οι χρήστες του twitter είχαν βρει τη δική τους νικήτρια. Και αυτή δεν ήταν άλλη η αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό σύνολο της. Κάπως έτσι το ζευγάρι έκανε το... νταμπλ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA