Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Φαίη Σκορδά η οποία μετά από εννέα χρόνια φεύγει από τον ΑΝΤ1. «Δεν έχει σημασία γιατί οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν και αυτό που μένει σε όλες μας τις δουλειές είναι μία αγκαλιά… Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπώ πολύ», ήταν τα τελευταία λόγια της Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα.

Λίγες ώρες μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που μέσα σε, μόλις, 50 λέξεις την αποχαιρετούσε. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», έγραφε η ανακοίνωση του καναλιού.

https://www.instagram.com/p/CfwzKCutkGo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από λίγη ώρα η Φαίη Σκορδά έκανε ένα post στο Instagram αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο το κανάλι και τους συνεργάτες της. «Αληθινές αγκαλιές! Αυτό κρατάω …», έγραψε προκειμένου να συνοδεύσει μία σειρά από φωτογραφίες με αγαπημένους ανθρώπους και συνεργάτες με την τελευταία να είναι μια ασπρόμαυρη με την κλειστή πόρτα από το καμαρίνι της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA