Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Love It» την Τρίτη (12/7) για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που αφορούν τη διαφορά ηλικίας τους. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Σχίζας: Το συγκινητικό βίντεο του νικητή του Survivor με τον πατέρα του - «Ο κολλητός μου»

«Εγώ προσπαθούσα να είμαι όπως ήμουν και έξω και να παίρνω θέση μόνο σε πράγματα που θέλω εγώ. Μπήκα με μία αβεβαιότητα στο παιχνίδι, δεν ήξερα που πάω και τι θα προκύψει από σχόλια και στην αρχή είχα πει με τον Χρήστο να μην το δημοσιοποιούσαμε όλο αυτό. Όταν, όμως, άρχισα να πιέζομαι στο παιχνίδι και να χάνουμε απανωτά τα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού, ήμουν σε άθλια κατάσταση οπότε χρειαζόμουν ένα μήνυμα στήριξης από τον Χρήστο. Νομίζω εκεί κατάλαβα πόσο ανάγκη έχω τους δικούς μου ανθρώπους», είπε η Ασημίνα. 

Τόνισε δε «επειδή εκείνος ήταν έξω και έβλεπε όλα τα αρνητικά σχόλια, πιστεύω ότι ο Χρήστος πέρασε χειρότερα από εμένα γιατί ήταν έξω και έβλεπε τα πάντα. Κάποια στιγμή ειπώθηκαν και κακίες από τους συμπαίκτες μου για τη σχέση μου. Έλεγαν ότι παραμένω στο παιχνίδι λόγω της σχέσης μου. Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor, δεν θα μου το αναγνώριζαν γιατί θα έλεγαν ότι το έπαθλο ανήκει στον Χρήστο Δάντη».

Μάλιστα, σε ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το τι έχει να πει σε όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας, η Ασημίνα απάντησε πως «γενικά εξαιτίας κάποιων θεμάτων υγείας στην οικογένειά μου, έχω επιλέξει να ζω το παρόν. Πιστεύω ότι τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας στεναχώρησαν περισσότερο τον Χρήστο γιατί εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα, έπαθα ένα σοκ, αλλά δεν με απασχολεί. Θα μπορούσα να είμαι και με έναν μικρότερο άντρα και να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού ή εγώ να μην είμαι ευχαριστημένη. Μπορεί με άλλον να μην μπορούσα να περάσω από την πόρτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA