Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπάς της σειράς «Σασμός» δημοσίευσε φωτογραφία του Στέλιου Μάινα από την πρώτη του ημέρα στο σετ της σειράς. Ο χαρακτήρας που αναμένεται να υποδυθεί ο ηθοποιός θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το βασικότερο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Αποκαλύψεις από τη Μαρία Τζομπανάκη για τη νέα σεζόν - «Ερχονται ανατροπές χαρακτήρων και γεγονότων»

https://www.instagram.com/p/Cf_fJK9rK8V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια έχουν ήδη ξεκινήσει και ο «παπα-Μιχάλης» της σειράς, Μιχάλης Αεράκης μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους ακολούθους του, ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της επόμενης σεζόν, ποζάροντας με τον Στέλιο Μάινα. «Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!» έγραψε στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Μάινας και ο Μιχάλης Αεράκης είχαν συνεργαστεί και στην επιτυχημένη σειρα «το Νησί» το 2010, στην οποία ήταν συμπέθεροι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA