Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή «Love It» μετά από δύο χρόνια στον «αέρα» του ΣΚΑΪ έριξε σήμερα, Παρασκευή (15/7) οριστικά αυλαία με την Ιωάννα Μαλέσκου να αποχαιρετά φανερά συγκινημένη το κοινό και τους συνεργάτες της. Η παρουσιάτρια αποχωρεί από το κανάλι και μίλησε με θερμά λόγια για τον ΣΚΑΪ, αλλά κυρίως για τους συνεργάτες της. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΚΑΪ για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια, κρατάω όλα όσα έχουμε πει και δείξει, κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Κλείνει ένας πολύ όμορος κύκλο, ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα», είπε η παρουσιάστρια κρατώντας στα χέρια της ανθοδέσμες.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: «Λύγισε» ο Αλέξανδρος Παπανδρέου – «Οσο και αν σε πολέμησαν ήσουν εδώ για όλους»

«Ξέρετε οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, μετά από χαμόγελα και δυσκολίες. Κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν και δύσκολες στιγμές, έχουν γίνει πράγματα που μας έχουν κάνει πολύ πιο δυνατούς, πολύ πιο δεμένους. Αυτό κρατάμε γιατί η ζωή είναι στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ και όλους μου τους συνεργάτες. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Η αλήθεια πάντα λάμπει. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι. Θα μου λείψουν αυτές οι στιγμές μας», έκλεισε συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA