Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή (15/7) η εκπομπή «Love It» που παρουσίαζε επί δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου έριξε αυλαία και μαζί ολοκληρώθηκε και η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον σταθμό, κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό. Μετά το τέλος της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend», οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα Σάββατο (16/7).

Διαβάστε ακόμη: ANT-1: «Παράθυρο» για Μαλέσκου δίπλα στον Λιάγκα - Κουβαράς και Μαγγηριάδης η έκπληξη της ΕΡΤ στα κεντρικά δελτία

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί έντονες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Εξήγησε στη συνέχεια πως «νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε και για τον τρόπο που έκλεισε αυτή η χρονιά για μένα. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις. Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με τους συνεργάτες που πραγματικά δεν με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις». 

Ωστόσο, η παρουσιάστρια απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το που θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια το τελευταίο διάστημα. 

«Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ, προς το παρόν κάνω focus στο να περάσω ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι που τόσο πολύ μου έχει λείψει όσο κρατήσει αυτό και από Σεπτέμβριο δίνουμε ραντεβού», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA