Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην εκπομπή  «Open Weekend» για το Survivor, την κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κατσαούνη που οδήγησε στην αποβολή του τελευταίου από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Διαβάστε ακόμη: All Star Survivor: Ποιοι παίκτες έχουν κάνει ραντεβού με την παραγωγή - Αυτή είναι η αστρονομική αμοιβή τους

«Από το Survivor έχω κρατήσει καλές αναμνήσεις, αλλά και κάποιες δυσάρεστες για εμένα, κάποια πράγματα που είναι περασμένα, αλλά ξεχασμένα δεν θα είναι ποτέ», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ, αλλά σαν χαρακτήρας είναι ένας από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, εκφράστηκε με πολύ σκληρές εκφράσεις off camera, με έχει απειλήσει. Έγινε ένας καυγάς στο Συμβούλιο, ένιωσε ότι στριμώχνεται, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Δεχόμουν συνέχεια bullying, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολλές φορές απαξιωτική, υποτιμητική.

Έχω ακούσει "άντε να μείνεις άλλη μία βδομάδα να πάρεις μερικά χρήματα για το σπίτι σου μπατίρη, ένας κακομοίρης είσαι, δεν σε ξέρει κανείς" και όταν βγω έξω, θα δω τι θα πάθω. Τα έχουν ακούσει όλοι, αλλά δεν έχει κανείς το θάρρος να μιλήσει. Πώς μπορώ να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει, έχει προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μου; Έξω δεν θα μου έδινε το χέρι, θα απαξίωνε να με κοιτάξει. Αυτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης», επεσήμανε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως «ήθελα να κερδίσει ο Στάθης γιατί ήταν αντίπαλος ο Σοϊλέδης. Δεν ήθελα να το πάρει ο Σοϊλέδης».

 

Τέλος, όσον αφορά την επίθεση που είχε δεχτεί ο ίδιος από τον Γιώργο Κατσαούνη με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο τελευταίος από το παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε ότι «Αν δεν είχε γίνει τίποτα, δεν θα είχε φύγει από το παιχνίδι. Κοιμόμουν και ήρθε μέσα στα σκοτάδια και μου έκανε επίθεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.