Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άντονι Χόπκινς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες μέσα από βίντεο, τα οποία έγιναν viral, αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους followers του σταρ του Χόλιγουντ. Πριν λίγες ημέρες ο Άντονι Χόπκινς είχε αναρτήσει ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο με τον ίδιο να χορεύει στο ρυθμό της cumbia, μουσικού ρυθμού συνδεδεμένου με την Κολομβία και ο ηθοποιός, βλέποντας το πόσο αγαπήθηκε από τους φαν του, σήμερα επανήλθε με νέο βίντεο… με άρωμα Ελλάδας. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Το μεγάλο «όχι» του «Ντάνου» ανατρέπει τα σχέδια Ατζούν - Ερχεται «νέο» κανάλι από τον ΑΝΤ-1

Στο βίντεο που ανέβασε ο Άντονι Χόπκινς στο προφίλ του στο Instagram, αλλά και στο TikTok, τον βλέπουμε να χορεύει το θρυλικό συρτάκι «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη. 

«Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου στους ρυθμούς της cumbia. Ευχαριστώ. Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω το επόμενο νούμερό μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά», έγραψε ο Άντονι Χόπκινς, κινώντας μας την περιέργεια για το τι θα ακολουθήσει τη στιγμή που οι προβολές, τα likes και τα σχόλια και στα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν χτυπήσει «κόκκινο».  

https://www.instagram.com/tv/CgPXBY9I6ft/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, στα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram ξεχωρίζει και το σχόλιο του Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος του έγραψε: «ελπίζω να περνάς ένα τέλειο καλοκαίρι» για να του απαντήσει εκείνος «εκμεταλλεύομαι στο έπακρο την κάθε μέρα. Την αγάπη μου σε σένα και την Κάθριν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA