Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρηνεί το Χόλιγουντ για τον αδόκητο χαμό της Σόνκα Ντουκουρέ, της ηθοποιού και τραγουδίστριας που έλαμψε με την παρουσία της στη βιογραφική ταινία «Ελβις» στο ρόλο της «Big Mama». Η 44χρονη Shonka Dukureh εντοπίστηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της και δυστυχώς τη βρήκε το ένα από τα δύο παιδιά της... Το παιδί διαπίστωσε ότι η μητέρα του δεν είχε τις αισθήσεις της κι έσπευσε σε γειτονικό σπίτι στο Νάσβιλ του Τενεσί όπου διαμένουν, για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με τις αρχές του Νάσβιλ, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να διακριβώσει η έκθεση του ιατροδικαστή. Ο δήμαρχος του Νάσβιλ, Τζον Κούπερ, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο Twitter τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης, σημειώνοντας πως είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Φρισκ στην πόλη που αποκαλούσε «σπίτι» της εδώ και πολλά χρόνια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η συμμετοχή της Σόνκα Ντουκουρέ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν για τον «βασιλιά» Ελβις Πρίσλεϊ ήταν το πρώτο σημαντικό κινηματογραφικό της εγχείρημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA