Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηταν μια μέτρια τηλεοπτική χρονιά για την Κατερίνα Καινούργιου παρά την ηχηρή μεταγραφή της από το Open στον Alpha πέρσι το καλοκαίρι που συνοδεύτηκε μάλιστα από «σπάσιμο» συμβολαίου με το κανάλι της Παιανίας. Η σεζόν '20 – '21 βρήκε την εκπομπή της Καινούργιου να ολοκληρώνεται στο Open κατακτώντας την πρώτη θέση. Η σεζόν που μόλις τελείωσε διατήρησε τη νέα εκπομπή «Super Κατερίνα» εντός τριάδας, αλλά με το «Πρωινό» να επανέρχεται στην κορυφή στο σύνολο της σεζόν, τη Δανάη Μπάρκα να έχει πάρει την πρωτιά στο πρώτο μισό της σεζόν και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να έχει μειωμένα ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με την τελευταία της χρονιά στο Open παραμένοντας σε κάθε περίπτωση ανταγωνιστική εντός βέβαια του περιβάλλοντος ενός μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Το μεγάλο «όχι» του «Ντάνου» ανατρέπει τα σχέδια Ατζούν - Ερχεται «νέο» κανάλι από τον ΑΝΤ-1

Όπως είναι φυσικό δρομολογούνται αλλαγές στην ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες τη στιγμή μάλιστα που μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με το κανάλι της Motor Oil. Ήδη άλλαξε ο αρχισυντάκτης. Αποχώρησε ο Χρήστος Αϊβαλιώτης και ανέλαβε τη θέση η Κατερίνα Πόθα, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες βοηθός αρχισυντάκτρια στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Το γενικό πρόσταγμα θα συνεχίσει φυσικά να έχει ο επί χρόνια συνεργάτης της και Υπεύθυνος Ψυχαγωγίας της Barking Well Μedia, Θέμης Μάλλης. Από την εκπομπή αποχώρησε ήδη η Κατερίνα Λένη που είχε τη στήλη της μαγειρικής και αναζητείται και πάλι πρόσωπο από το Master Chef, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου πως δεν θα συνεχίσει να είναι στο πάνελ της εκπομπής. Ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου περιορίζεται και τροποποιείται σύμφωνα με το μοντέλο Περρή στο «Πρωινό» και Βερύκιου στο «Happy Day». Θα βγαίνει για συγκεκριμένη ώρα από παράθυρο και θα σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας. Παραμένουν τελικά Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις για να επανέλθει στην εκπομπή είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας χωρίς ακόμη να έχει «κλειδώσει» το come back καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες και στο οικονομικό, αλλά και στην ακριβή θέση του στην ομάδα της εκπομπής. Αναζητείται, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, ένα ακόμη πρόσωπο για μπροστά και ταυτόχρονα δύο ακόμη για τη δημοσιογραφική ομάδα μετά και την αποχώρηση της Άννας Ζηρδέλη που θα έχει θέση στο πάνελ του «Mega Καλημέρα». Πάντως η σκέψη εκ νέου ενίσχυσης της Μάρας Μεϊμαρίδη και των στηλών της απορρίφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και από στελέχη της εταιρίας παραγωγής, αλλά και από υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha. 

Δεν τα βρίσκουν Βασάλος – STAR 

Δεν θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο πρωινό του STAR και για τη θέση αυτή προορίζεται ο νικητής του «Survivor 2» Ηλίας Γκότσης. O πρώην παίκτης του «Survivor» συζήτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα με το κανάλι, όμως, υπήρχε μεγάλη διάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader και στο οικονομικό, αλλά και ως προς τον ρόλο του στην εκπομπή καθώς μετά την τετραετή παρουσία του στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου διεκδίκησε έναν πιο διακριτό ρόλο από μια θέση σε πάνελ. Άλλωστε, τους προηγούμενους μήνες το όνομα του ακουγόταν ως συμπαρουσιαστής της Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς. Ο Ηλίας Γκότσης πέρασε από δοκιμαστικό και εάν τελικά «κλειδώσει» η επιλογή του, θα έχει να κάνει και λόγω της καλής χημείας με το ζευγάρι των παρουσιαστών Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Λίγοι το θυμούνται, αλλά έχει τη σημασία του: Στο «Survivor» του 2018 όπου κέρδισε ο Γκότσης συμμετείχε και η Ελένη Χατζίδου. Όσον αφορά στο συμβόλαιο των δύο παρουσιαστών και ζευγαριού στη ζωή θα είναι μονοετές με option ενός ακόμη έτους από πλευράς σταθμού. Στο υπόλοιπο πάνελ προβάδισμα έχει η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου. 

Η διαφορετική πρόταση του Ατζούν για το «My Style Rocks» 

Σε αντίθεση με το «All Star Survivor» που ακόμη δεν έχει κλειδώσει, δεδομένη είναι η παρουσία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ του «My Style Rocks» στο δεύτερο μισό της σεζόν. Παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μια θέση στην κριτική επιτροπή θα καταλάβει η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου, ενώ σχεδόν «κλειδωμένη» είναι και η παρουσία στην επιτροπή των Στέλιου Κουδουνάρη και Λάκη Γαβαλά. Τώρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχει μια ανατρεπτική πρόταση που προφανώς αν υλοποιηθεί, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού: «All Star My Style Rocks» με τη συμμετοχή προσώπων που ξεχώρισαν στο ριάλιτι μόδας όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το «My Style Rocks» θα έχει και το βραδινό «Gala» εκτός από καθημερινή παρουσία στο ημερήσιο απογευματινό πρόγραμμα του Alpha. Όλα αυτά προσεχώς….

Η συμφωνία της μεταβατικής περιόδου για το «Action 24» μετά την πώλησή του σε Μπάκο – Καϋμένακη 

Ολοκληρώθηκαν, όπως έγραψε και προ ημερών η στήλη, οι διαδικασίες μεταβίβασης του 100% των μετοχών του περιφερειακού σταθμού της Αττικής Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στο επιχειρηματικό δίδυμο Μπάκου – Καϋμένακη. «Ανακοινώνεται η υπογραφή σύμβασης μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το Action 24, σε εταιρεία συμφερόντων των κ.κ. Δ. Μπάκο, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπολογίζεται να γίνει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την επενδυτική εταιρία «Greenhill Investments Limited». Ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν άλλαξε χέρια η εφημερίδα και η ιστοσελίδα του ομίλου δεδομένη είναι η παραμονή του Διονύση Παναγιωτάκη στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του καναλιού μέχρι τις Εθνικές Εκλογές. Ο επιχειρηματίας και παραγωγός θα έχει δηλαδή το management με τη σύμφωνη γνώμη των νέων ιδιοκτητών. Διευθυντική θέση (πιθανότατα αυτή του διευθυντή ειδήσεων) παράλληλα με βραδινή πολιτική εκπομπή αναμένεται να αναλάβει στο νέο πρόγραμμα του Action 24 ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος που αποχώρησε πρόσφατα από το Open. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA