Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Media να είναι να προβληθεί το Survivor All Star στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2022 - 2023, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει συναντήσει αρκετά εμπόδια στο δρόμο του. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ουσιαστικά το προανήγγειλε στον τελικό του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας πως ελπίζει να δούμε ένα «special Survivor» του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Το μεγάλο «όχι» του «Ντάνου» ανατρέπει τα σχέδια Ατζούν - Ερχεται «νέο» κανάλι από τον ΑΝΤ-1

Οι πρώτες επαφές με τους υποψήφιους παίκτες έχουν γίνει, όμως, σε μεγάλο αγκάθι έχουν αναδειχθεί η εβδομαδιαία αμοιβή τους αφού οι περισσότεροι ζητούν τεράστια ποσά. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, επιθυμία του Ατζούν είναι να διπλασιάσει το έπαθλο και αντί για 100.000 ευρώ να είναι 200.000 ευρώ, ενώ θέλει να δώσει χρηματικό ποσό και στον δεύτερο φιναλίστ.  

Ωστόσο, προκειμένου να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πέσουν αρκετά οι αμοιβές των παικτών, προοπτική που δεν άρεσε σε κανέναν, συνεπώς, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και για αυτό το λόγο συνεχίζονται ακόμα οι συζητήσεις ανάμεσα σε υποψήφιους παίκτες και παραγωγή.

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι μερικοί από τους υποψήφιους παίκτες που φέρονται να έχουν συζητήσει με την παραγωγή.

Όσον αφορά τώρα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγεται ότι προκειμένου ο «Ντάνος» να πει το πολυπόθητο - για την παραγωγή - «ναι» θέλει να δει στη λίστα του Ατζούν τους πραγματικά καλύτερους παίκτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA