Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι δύο παίκτες του φετινού Survivor που συζητήθηκαν πολύ, καθώς μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης «γεννήθηκε» ο έρωτας τους, με τη σχέση τους να φαίνεται αρκετά δυνατή. Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στη Μύκονο, και την ίδια ώρα στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο από τη διάρκεια που ήταν στο Survivor και το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη: Βρισηίδα Ανδριώτου: Φιλιά στη Μύκονο με τον Σπύρο Μαρτίκα - Το αποκαλυπτικό μαγιό συγκέντρωσε τα βλέμματα

Πρόκειται για ένα βίντεο από τα backstage του ριάλιτι επιβίωσης που τραβήχτηκε από κινητό, πιθανότατα από κάποιο άτομο της παραγωγής. Σε αυτό βλέπουμε τον Σπύρο Μαρτίκα να βοηθάει τη Βρισηίδα Ανδριώτου να κάνει μπάνιο μετά από αγώνα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο ανάρτησε σε Story στο instagram ο Σπύρος Μαρτίκας, ακούγεται αρχικά μια γυναικεία φωνή και στη συνέχεια η φωνή της Ασημίνας να γελούν και να παίζουν με το νερό. Το σχόλιο του στη λεζάντα ήταν «Στιγμές...αξέχαστες στιγμές...».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA