Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η πρώτη έπειτα από αρκετές που ο ΣΚΑΪ έχασε την απόλυτη κυριαρχία του στο κομμάτι της ενημέρωσης στο γενικό σύνολο του κοινού στην τηλεθέαση (αυτό κοιτούν κυρίως τα κανάλια όσον αφορά ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων) και η νέα σεζόν ξεκινά πολύ νωρίς με αλλαγές και μετακινήσεις. Ο πρώτος που θα πει «Καλημέρα» θα είναι ο Γιώργος Αυτιάς στις 20 Αυγούστου, στις 27 Αυγούστου έρχονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00 οι «Δεκατιανοί» Γιάννης Πιτταράς (μετακινήθηκε από την ΕΡΤ και Γιώργος Γρηγοριάδης (μετακινήθηκε από τον Alpha) και στις 29 Αυγούστου το νέο «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη. Την ίδια ημερομηνία θα επιστρέψουν πιθανότατα στο μεσημβρινό και κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η Εύα Αντωνοπούλου και η Σία Κοσιώνη ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας μαζί με τη Δέσποινα Βλεπάκη θα επιστρέψουν λίγο αργότερα και στη ζώνη πλέον 12.00 – 14.00, καθώς θα προηγείται η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Οι αλλαγές αυτές φέρουν όλες την υπογραφή του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Βασίλη Παπαδρόσου, που από κοινού με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ έκρινε πως φέτος έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές ενόψει μάλιστα και των εκλογών ανεξαρτήτως του πότε αυτές θα προκηρυχθούν τελικά.

Η ανακοίνωση για την Παπαγεωργίου και το κρίσιμο τεστ

Επίσημα ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ η συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του «Love Island». Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το LOVE ISLAND, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην «καρδιά» του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη». Ακολούθησε ανάρτηση του μοντέλου και παρουσιάστριας. «Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του Alpha, την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον ΣΚΑΪ».

Το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ θα είναι ένα κρίσιμο τεστ για το μέλλον της παρουσιάστριας καθώς μετά το GNTM τα δύο προγράμματα που παρουσίασε στον Alpha δηλαδή η καθημερινή εκπομπή «Pop Up» και το «Style me Up» δεν πήγαν καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Από την Άνοιξη τόσο η Ηλιάνα όσο και η μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου έκαναν διάφορες συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του μοντέλου. Τελικά κρίθηκε καλύτερη η πρόταση του ΣΚΑΪ για συγκεκριμένο format αν και υπήρχε πρόταση από το κανάλι και για εκπομπή. Τώρα πια όλα τα βλέμματα στρέφονται στην εξωτική Τενερίφη όπου θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου τα γυρίσματα του ριάλιτι σχέσεων. Μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρχει μια αποτίμηση για την πορεία του ριάλιτι. Ανεξαρτήτως αυτού βέβαια στο β’ μισό της σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι παρουσιάστρια και του «My Style Rocks» σε παραγωγή Ατζούν Ιλίτζαλι.

Πολλές αλλαγές και τονωτικές ενέσεις στο «GNTM»

Κρίσιμο τεστ και για την Βίκυ Καγιά αλλά και το STAR ο νέος κύκλος του GNTM, ο οποίος εάν δεν πάει καλά θα σημάνει και το προσωρινό τουλάχιστον τέλος του ριάλιτι με τα μοντέλα. Κανόνες και προδιαγραφές για τα υποψήφια μοντέλα σχεδόν δεν υπάρχουν καθώς υπάρχει τεράστιο ηλικιακό φάσμα, προωθείται η διαφορετικότητα και φυσικά κανάλι και εταιρία παραγωγής θα εστιάσουν περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι. Επίσης πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα περάσουν από τις θέσεις των coaches και της κριτικής επιτροπής. Στο πάνελ των κριτών θα είναι σταθεροί οι Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σωφρονίου ενώ στην τέταρτη θέση αλλά στα άλλα δημιουργικά πόστα τα πρόσωπα θα εναλλάσσονται. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή η συμμετοχής της Σοφίας Χατζηπαντελή, της Μαίρης Βιτινάρος, του Χρήστου Μπίμπα, του Ευάγγελου Μπούση αλλά και του σχεδιαστή μόδας Χριστόφορου Κοτέντου, ο οποίος είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του Next Top Model στον ΑΝΤ1 το 2009. Με αυτές τις εναλλαγές αλλά και το κάστινγκ των συμμετεχουσών το κανάλι και η παραγωγή θεωρούν πως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα επιστρέψει και πάλι στο ριάλιτι μόδας που στις δύο τελευταίες του σεζόν έδειξε σαφή σημεία κόπωσης στους πίνακες τηλεθέασης.

Νυχτερινά κέντρα σε πρώτο πλάνο

Τελικά δεν θα δούμε μπουζούκια της επαρχίας μόνο στο «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha. Ως γνωστόν η σειρά του καναλιού της Κηφισιάς με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου θα διαδραματίζεται σε ένα σκυλάδικο στο Αγρίνιο το «Όνειρο». Η υλοποίηση αυτής της σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή ήταν ο λόγος που ο ΑΝΤ1 ακύρωσε την παραγωγή της νέας σειράς των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη – Χαρίτου «Το Ντέρτι» που είχε παρεμφερές θέμα. Μάλιστα οι δημιουργοί με μια αιχμηρή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν κάνει επί της ουσίας λόγο για αντιγραφή της ιδέας τους. Πάντως άρωμα νύχτας και νυχτερινών κέντρων θα υπάρχει και σε άλλη σειρά τελικά και αυτή είναι το «Μαύρο Ρόδο» του Mega το οποίο περιγράφει τον απαγορευμένο έρωτα μιας δόκιμης μοναχής με έναν γοητευτικό νεαρό άνδρα. Πατέρας αυτού του νεαρού θα είναι ο Λεωνίδας Κακούρης σε ρόλο ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων της συγκεκριμένης επαρχιακής πόλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA