Μενού
  • Α-
  • Α+

Το GNTM επιστρέφει στο STAR τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο 5ος κύκλος του ριάλιτι μόδας θα έχει αποκλειστικά γυναίκες και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ. «Πριν 5 χρόνια δεν πίστευα ότι η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιαφέρει τόσο πολύ τον κόσμο», δηλώνει η Βίκυ Καγιά, η οποία επιστρέφει δυναμικά μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Διαβάστε ακόμη: Χρυσούλα Διαβάτη: «Σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι με την Ντίνα Κώνστα - Αυτοσχεδιάζαμε στους Δύο Ξένους»

«Γύρισα γιατί πιστεύω ότι το GNTM μπορεί να κάνει την ανατροπή» λέει ο Τάσος Σοφρωνίου και η Βίκυ Καγιά σχολιάζει: «η παγκόσμια μόδα έχει μπει σε μία νέα εποχή». «Το πιο σημαντικό σε ένα φόρεμα είναι η γυναίκα που το φοράει» αναφέρει ο Γιώργος Καράβας. To GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για γυναίκες από 18 έως 88 ετών. Για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο σπίτι του ριάλιτι μόδας έχουν μπει 21 γυναίκες. 

GNTM 5: Οι κριτές

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του GNTM 5, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς και ανανέωσης. Επίσης ο Γιώργος Καράβας, ο μέντορας για δύο σεζόν του Greece’s Next Top Model, αναλαμβάνει τη θέση του κριτή. 

https://www.instagram.com/p/ChSVojbK3VR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η guest εμφάνισή του στο GNTM 4 φαίνεται πως ήταν, τελικά, καρμική! Ο σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου επιστρέφει στο Greece’s Next Top Model, μετά από 12 χρόνια, στη θέση του κριτή. Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition.

https://www.instagram.com/p/ChKBzjeo5nA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επίδραση των social media στις νέες τάσεις της μόδας είναι πια παγκόσμιο φαινόμενο και η δυναμική αυτή εκφράζεται φέτος στο GNTM 5 στο πρόσωπο της fashion influencer Έλενα Γαλύφα, που θα αναλάβει το ρόλο της hostess.

https://www.instagram.com/p/Cgq7KE7A-q8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.