Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, 29 Αυγούστου, η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ και ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχθηκε τους νέους του συνεργάτες, τον Ακη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη. «Καλημέρα σε όλους! Καλώς ήρθαμε! Καλώς σας βρήκαμε! Καλώς ήρθατε κι εσείς! Καλώς ήρθαν και τα παιδιά εδώ!», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου με τους δύο δημοσιογράφους να συμπληρώνουν: «Καλή σεζόν να έχουμε! Καλώς σας βρήκαμε Δημήτρη».

Στη συνέχεια, όμως, ο Δημήτρης Οικονόμου ξάφνιασε τους συνεργάτες του, αφού έκανε μια αναφορά στην παλαιότερη συνεργασία του Ακη Παυλόπουλου με τη Ντόρα Κουτροκόη στο OPEN. «Εσείς οι δύο ρε παιδιά είχατε πάρει διαζύγιο κάποια στιγμή», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. Μετά τα πρώτα αμήχανα χαμόγελα, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη απάντησαν: «Πήραμε μια ανάσα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και είπαμε να κάνουμε ένα break». «Το πάω στην κουμπαριά ρε παιδιά, ότι σας έφερα εγώ και πάω να κάνω τον κουμπάρο. Αν σας βγαίνει κι εσάς δηλαδή», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA