Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνονται οι διακοπές τηλεαστέρων και στελεχών κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Στις αρχές της εβδομάδας - πιθανότατα τη Δευτέρα - η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στην Αθήνα μετά τις οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική. Θα δώσει το «παρών» στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει για την εκπομπή της στο στούντιο Alfa στα Μελίσσια, καθώς από εκεί θα βγαίνει η εκπομπή της εκεί στεγάζονται και τα γραφεία. Hδη η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, όπως γνωστοποίησε και στο λογαριασμό της στο Instagram, έχει επιστρέψει και βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Το GNTM επιστρέφει: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader, υπήρξε και νέα μετακίνηση από το «Πρωινό» προς τον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, Αρη Λιαπάτη. Ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και την ίδια θέση διατηρεί και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου. Η δεύτερη βοηθός αρχισυντάκτρια θα είναι η επί χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελεάννας Τρυφίδου, Ευφημία Δήμου. Όσον αφορά στην εκκρεμότητα της στήλης της μαγειρικής φαίνεται πως εν μέρει κλείνει και θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εν μέρει γιατί στις τελικές συζητήσεις που έχει ο γνωστός σεφ με τον ΣΚΑΪ έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για 2 με 3 φορές την εβδομάδα και ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος μάγειρας.

Όσον αφορά στην αστρολογία καμία ακόμη απόφαση δεν έχει ληφθεί. Έπεσαν τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι τα ονόματα του Κώστα Λεφάκη που ούτως ή άλλως έχει συνεργασία με τον όμιλο ΣΚΑΪ αλλά και του Γιώργου Πανόπουλου. Το πολύ μεγάλο πλατό της εκπομπής έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται. Θα είναι φωτεινό με γυναικεία χρώματα. Θα έχει και τραπέζι για σχολιασμό των θεμάτων από το πάνελ, και σαλόνι, φυσικά κουζίνα και θα τοποθετηθεί μεγάλο videowall. Επειδή πρόκειται για σύνθετη κατασκευή ίσως τελικά η πρεμιέρα καθυστερήσει και πάει από τις 12 στις 19 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε το κενό θα καλύψουν οι «Δεκατιανοί» η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ που θα προβάλλεται Σαββατοκύριακα με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους Γιάννη Πιταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη

To νέο τηλεοπτικό βήμα για την Ελίνα Παπίλα 

Μια καραμπόλα στην ΕΡΤ ίσως αποτελέσει το «κλειδί» για το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική καριέρα της Ελίνας Παπίλα μετά την αποχώρησή της από το STAR όπου μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά παρουσίαζαν το «Breakfast». Ως γνωστόν η Ζωή Κρονάκη αφήνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή «Μαμάδες» που παρουσίαζε καθώς αναλαμβάνει μαζί με τον Δημήτρη Γιατζόγλου την νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ1 από τις 10.00 έως τις 12.00. Σύμφωνα με πληροφορίες προσέγγιση για τις καινούργιες «Μαμάδες» που θα συνεχιστούν στη Δημόσια Τηλεόραση την επόμενη σεζόν έχει γίνει ήδη όσον αφορά στην παρουσίαση του μαγκαζίνο στην Ελίνα Παπίλα. Όχι βέβαια τυχαία η συγκεκριμένη επιλογή καθώς η Ελίνα Παπίλα είναι μητέρα τριών παιδιών και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η μητρότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. «Ρώτησα τα παιδιά μου τι βαθμό μου βάζουν ως μαμά και μου είπαν 10! Ήθελαν όμως να πάρουν παγωτό οπότε το κατεβάζω στο 8 γιατί δεν με αφήνουν οι μαμαδίστικες «ενοχές» να βάλω παραπάνω» είχε δηλώσει η ραδιοφωνική παραγωγός σε συνέντευξή της τον προηγούμενο Απρίλιο στο περιοδικό «OK». 

Κάτι τρέχει με την ομάδα της Μάριον - Η αποχώρηση και οι προσθήκες

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την νέα σεζόν της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Open. Υπήρξε μια αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής μπροστά από τις κάμερες. Η Κύπρια ηθοποιός Μαριέλα Σαββίδου αποχώρησε ενώ στις θέσεις τους παραμένουν κανονικά ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος Παπαδάκης, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας και το μοντέλο του GNTM, Γιάννης Μπούτος. Στην ομάδα της εκπομπής εντάσσεται η Τζώρτζια Γεωργίου που μέχρι πέρσι ήταν στο Breakfast του Star χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί εάν θα βγαίνει σε «παράθυρο» ή θα καταλάβει την κενή θέση στο πάνελ. Στην ομάδα της εκπομπής εντάσσεται και ο δημοσιογράφος Κωσταντίνος Ντάφλος ο οποίος την προπέρσινη τηλεοπτική σεζόν ήταν στο πάνελ του «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και παλαιότερα στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη θα αναλάβει την ενότητα με τις ζωντανές συνδέσεις (link) της εκπομπής. 

Ξεκίνησε γυρίσματα η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 

Η νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 δημιουργία των συντελεστών των «Άγριων Μελισσών» (Σενάριο Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης, σκηνοθεσία Λευτέρης Χαρίτος) ξεκίνησε γυρίσματα και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον επόμενο Ιανουάριο μετά και τέλος της μετάδοσης του Μουντιάλ. Πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή του ΑΝΤ1 για την νέα σεζόν. Η δραματική σειρά εποχής με έντονα κοινωνικά, αστυνομικά και μεταφυσικά στοιχεία θρίλερ διαδραματίζεται σε έναν μεσαιωνικό Πύργο στην Προεπαναστατική Μάνη (Το 1818). Η «Μάγισσα» θα είναι η μεσαία αδελφή Σταμίρη των «Μελισσών» Ελλη Τρίγγου ενώ από το καστ της προηγούμενης επιτυχίας των δημιουργών συνεχίζουν και ο Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος) αλλά και ο Γιώργος Γάλλος που στους δύο πρώτους κύκλους υποδύθηκε τον Μιλτιάδη Σεβαστό.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA