Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρώτο άνοιξε τη σεζόν το Open θέλοντας να προλάβει τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό που φέτος θα είναι αδυσώπητος. Το κανάλι μετά από δύο χρόνια ταλαντεύσεων με ένα πρόγραμμα που έχει συνοχή, αποφάσισε να μπει ξανά στο «παιχνίδι». Τα νούμερα των πρώτων ημερών ήταν ένα σκωτσέζικο ντους περισσότερο για την ψυχαγωγία. Έτσι ενώ η πρεμιέρα της Μπέττυς Μαγγίρα και του ανανεωμένου «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν πήγε καλά τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με τηλεθέαση 7% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό, η Τρίτη 30 Αυγούστου ήταν μια πολύ καλύτερη μέρα με το ποσοστό να διπλασιάζεται σχεδόν στο κοινό 18 – 54 φθάνοντας το 13,6% και στο γενικό να αυξάνεται στο 9,1%.

Καλύτερες επιδόσεις τη δεύτερη ημέρα σημείωσε και το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον». Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη έκανε πρεμιέρα με 6,1% στο δυναμικό κοινό και 4,3% στο σύνολο τη Δευτέρα και την Τρίτη 30 Αυγούστου η μεσημεριανή εκπομπή βελτίωσε τις επιδόσεις της με μερίδιο τηλεθέασης 7,9% στο δυναμικό κοινό και 6,3% στο σύνολο του κοινού. Ανεξαρτήτως της τηλεθέασης, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ενθαρρυντικά. Η εκπομπή της Μαγγίρα έχει αέρα ανανέωσης και διάθεση να είναι ανταγωνιστική χωρίς ακρότητες ενώ αυτή της Μάριον Μιχελιδάκη αν και έχει βελτιώσει το περιεχόμενό της θέλει ακόμη δουλειά και κυρίως προσπάθεια από την παρουσιάστρια και τα μέλη του πάνελ να προσπαθήσουν να βρουν στον «αέρα» καλύτερη χημεία και μεγαλύτερη συνοχή όσον αφορά στη διαχείριση των θεμάτων. Πάντως, τα στελέχη του σταθμού στην ψυχαγωγία σε πρώτη φάση εμφανίζονται ικανοποιημένα κυρίως για τις σκαλέτες των δύο εκπομπών καθώς είναι πολύ νωρίς να αποτιμηθεί η πορεία τους στους πίνακες τηλεθέασης. 

Ο Γιώργος Καραμίχος πήρε από το στόμα της Κατερίνας Καραβάτου τη «Λέξη» στην ΕΡΤ

Ενα καινούργιο τηλεπαιχνίδι με δύο φιναλίστ για την παρουσίαση εκ των οποίων ο ένας κέρδισε και έχει ήδη υπογράψει. Εδώ και καιρό η ΕΡΤ αναζητούσε παρουσιαστή για το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Πες τη Λέξη» που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στη ζώνη των 19.00. Πολλά τα ονόματα που είχαν ακουστεί ωστόσο δύο έφθασαν μέχρι τέλους κάνοντας μάλιστα και το σχετικό δοκιμαστικό. Η Κατερίνα Καραβάτου της οποίας η συνεργασία με το Mega έληξε στις αρχές του καλοκαιριού και ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος που την περσινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στον «Ήλιο» του ΑΝΤ1. Τελικά, τα στελέχη της Δημόσιας Τηλεόρασης αλλά και η εταιρεία παραγωγής κατέληξαν στον ηθοποιό καθώς αφενός προτιμήθηκε άνδρας παρουσιαστής για το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφετέρου ο Καραμίχος κρίθηκε πιο ταιριαστός με το προφίλ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, ο Γιώργος Καραμίχος υπέγραψε και το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας και ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα για το παιχνίδι που θα βγει στη συχνότητα της ΕΡΤ1 μέσα στο φθινόπωρο.   

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» στο «Love Ιsland» του ΣΚΑΪ 

Δεν έχει ολοκληρωθεί το casting για το νέο dating reality του Alpha «Love Island» του ΣΚΑΪ αλλά και ούτε πρόκειται να ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τη βίβλο του τολμηρού format που έχει κάνει επιτυχία σε πολλές χώρες της βόρειας Ευρώπης κυρίως οι παίκτες που θα αποχωρούν θα αντικαθίστανται από άλλους μέχρι σχεδόν την τελική φάση του ριάλιτι. Η αρχική ομάδα περιλαμβάνει πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια. Κάποιοι θα φύγουν στην πορεία αλλά οι αντικαταστάτες τους θα έχουν ήδη βρεθεί. Οι παίκτες θα διαμένουν σε μια πολυτελή βίλα στην Τενερίφη ενώ θα υπάρχουν και πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε ειδυλλιακές τοποθεσίες με φόντο ηλιοβασιλέματα κλπ. Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο ριάλιτι όμως ρόλο θα έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω μιας ειδικής εφαρμογής θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι και θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι! Η παρουσιάστρια του ριάλιτι, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναμένεται να αναχωρήσει για τις Κανάριες Νήσους εντός του επόμενου δεκαήμερου. 

Η Ελένη Βιτάλη επιστρέφει μουσικά μέσω του Mega 

Εκπληξη πρώτης γραμμής για νέα τηλεοπτική παραγωγή του Mega που θα αποτελέσει ένα από τα βαριά χαρτιά του σταθμού στον ανταγωνισμό της μυθοπλασίας της νέα σεζόν. Ο λόγος για το «Μαύρο Ρόδο» το οποίο, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, περιγράφει τον απαγορευμένο έρωτα της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και ενός γοητευτικού άνδρα, του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης). Το «Μαύρο Ρόδο» έχει και άρωμα «Αγριων Μελισσών» καθώς θα δούμε γνωστούς πρωταγωνιστές της προηγούμενης επιτυχίας του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά του Mega. Μεταξύ αυτών ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιάννης Κουκουράκης η Θεοφανία Παπαθωμά και η Ελένη Καρακάση. Ηταν γνωστό εδώ και εβδομάδες ότι τη μουσική στη σειρά θα γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους. Το τραγούδι των τίτλων λοιπόν αλλά ίσως και κάποια ακόμη θα ερμηνεύσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader η Ελένη Βιτάλη που επιστρέφει μουσικά μέσα από τη νέα σειρά του Mega. Το πρώτο τραγούδι πρόκειται να ηχογραφηθεί πολύ σύντομα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA