Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε όσον αφορά στη διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Η ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ από τον Τζώνη Καλημέρη, αν και θεωρείτο σχεδόν βέβαιη, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ίδιου του έμπειρου στελέχους της τηλεοπτικής αγοράς. Αιτία φέρεται να είναι η μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε στην όλη διαδικασία (η πρόσληψη Διευθύνοντος Συμβούλου  της ΕΡΤ περνάει μέσω της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής) καθώς οι παρασκηνιακές συζητήσεις τράβηξαν επί μακρόν συγκεκριμένα πέραν των τριών μηνών.

Όλο αυτό το διάστημα ο Τζώνης Καλημέρης είχε δελεαστικότατη πρόταση από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη Barking Well Media και φυσικά με διαφορετικές οικονομικές απολαβές καθώς ως γνωστόν μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ η αμοιβή τόσο του Προέδρου όσο και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι αυστηρά προκαθορισμένη και απέχει κατά πολύ με τις απολαβές των στελεχών στα ιδιωτικά κανάλια και εταιρίες παραγωγής.

Ο Τζώνης Καλημέρης αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη και πριν λίγη ώρα εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση. «Το διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των media με πολυετή προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Διοίκησης στην «Barking Well Media. Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA