Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια επιστρέφει ανανεωμένη και παίζει ένα γερό χαρτί στην πρώτη της εκπομπή για τη σεζόν. Στον καναπέ θα καθίσουν για την πρώτη τους κοινή συνέντευξη, οι πρωταγωνιστές του «Σασμού», Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλλη, ο Αστέρης και η Αργυρώ δηλαδή. Το νέο έγινε γνωστό τόσο από το δελτίου Τύπου του Alpha, όσο και από τον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Κάνε ότι κοιμάσαι: Η ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Η υπόθεση και το ατμοσφαιρικό trailer

Ο Alpha αναφέρει: «Το πιο χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό επιστρέφει. «Super Κατερίνα», από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10 το πρωί. Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά. Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που το ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και συμμετοχή των τηλεθεατών, με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που κάθε μέρα θα μας δένει ακόμη περισσότερο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!

Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις μέρες μας άλλοτε γλυκές κι άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του! Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη δηλαδή από τον «Σασμό», στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. «Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 π.μ. στον Alpha».

Η είδηση για την πρώτη κοινή συνέντευξη των πρωταγωνιστών του «Σασμού» τρέλανε τους χρήστες του Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σασμός: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Μία πρώτη γεύση για το τι θα δούμε από τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας δίνει το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν που ανέβασε την Τετάρτη (16/8) ο Alpha στο YouTube που μας δείχνει τι ακολουθεί το φόνο του Άγγελου που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. 

«Με ένα trailer που καθηλώνει, με τις δυναμικές να εναλλάσσονται, με τα πρόσωπα αδρά, με τα συναισθήματα στο κόκκινο, με τους ήρωες να κρύβουν τη δική τους αλήθεια. Ένα πιστόλι οπλίζεται… Ο #sasmos επιστρέφει το φθινόπωρο στον #alphatv για να γράψει τη δική του ιστορία!», αναφέρει ο σταθμός στη σελίδα του στο Instagram.

Ο Μαθιός βρίσκεται στη φυλακή ως βασικός ύποπτος για το φόνο του Άγγελου, η Βασιλική είναι βυθισμένη στην απελπισία, ενώ η Καλλιόπη θα ομολογήσει ότι εκείνη έκανε το φόνο σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τον γιο της από τη φυλακή, τη στιγμή που ο Αστέρης κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να ξαναπροσεγγίσει την Αργυρώ που - μετά τον Πετρή - πενθεί για το θάνατο ενός ακόμα αδελφού της.

Ωστόσο, το γεγονός που αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές στο σενάριο είναι η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, από τους νεκρούς. Ο αδερφός του Μάρκου Βρουλάκη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια και ο οποίος θεωρείται ότι σκότωσε τον άντρα της Καλλιόπης, Βασίλη, στη φυλακή, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, ζητώντας εκδίκηση για το θάνατο του Πετρή, βάζοντας στο στόχαστρο τον Μαθιό, τον Αστέρη και την Καλλιόπη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA