Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (5/9) με την ανανεωμένη «Super Κατερίνα» στον Alpha και υποδέχτηκε στο πλατό τους παλαιούς, αλλά και τους νέους συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Υποδέχτηκε στο «Πρωινό» τη Δούκισσα Νομικού - «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 09.50»

«Καλημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Έχουμε πάρα πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας ξανασυναντώ, εύχομαι να είχατε ένα πάρα πολύ όμορφο καλοκαίρι. Ακόμη κι αν δεν είχατε, φιλοδοξώ να φτιάξουν όλα! Σήμερα το πρωί ξύπνησα και βλέπω τον καιρό στην Αττική λίγο θλιμμένο, λέω δεν πειράζει εμείς θα σας φτιάξουμε τη διάθεση, όσο θλιμμένοι και αν είστε.

Φέτος είμαι πάρα πολύ τυχερή και είναι μεγάλη μου η τιμή διότι οι συνεργάτες μου και οι συντελεστές της εκπομπής είναι πιο έμπειροι από μένα. Είναι εδώ για να στηρίξουν εμένα και την εκπομπή», ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου. Στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της Ανδρέα Μικρούτσικο, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννη Πουλόπουλο, Γιάννη Πουλόπουλο, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που προστίθεται στην παρέα, καθώς επίσης, τον Γρηγόρη Γκουντάρα που επέστρεψε φέτος στην εκπομπή. 

Μάλιστα, ο τελευταίος αποκάλυψε το λόγο που γύρισε στην εκπομπή και δεν είναι άλλος από το να παντρέψει την παρουσιάστρια. «Ο βασικός λόγος που ήρθα στην εκπομπή είναι να την παντρέψω γιατί δεν γίνεται, με φάγανε όλοι το καλοκαίρι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε πως της έλειψε πέρσι, κάνοντάς του on air «παράπονο» που είχε αποχωρήσει από την εκπομπή. 

Στην πορεία δε της εκπομπής του έκανε και την ακόλουθη παράκληση: «Θα μου χαϊδεύεις το ποδαράκι, όπως παλιά, από κάτω;», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σπεύδει «να το μαζέψει», ενώ όλοι στο πλατό είχαν ξεσπάσει σε γέλια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA